måndag 3 augusti 2009

Den gångna veckans båtåka

Förra veckan bjöd på en hel del sniptuffande.
Vi åkte kvällsturer med goda vänner till "Simpis" både Måndag och Onsdag. På Lördag var vädret kanonfint och vi åkte till Gröthällan.

Bredskärssund!


När vi kommer fram till Gröthällan ligger där redan en vacker mahognysnipa, en
"Stora kabinkvarken" (också Johansson & son). När sedan Anders och Jonas dyker upp med Lillkvarken kan det ju inte bli mycket smakfullare i viken (om man ser till båtar alltså :-).

Tripp trapp trull!

Vi grillade och hade en mycket trevlig kväll trots att en och annan styrénbalja och pantburk kom och störde den annars helt perfekta vyn ;-).

Söndagen bjöd först på mulet väder och regn, men när det sedan klarnade upp åkte vi rinneln upp till Strömpilen för en Big mac.
Mätta i magen men inte på båtåka styrde vi ut till havs och tog kaffet ute på vackra Sörbölekobbarna.

Sedan var helgen och dagen över och vi tuffar hemåt i solnedgången.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hade glädjen att få se Mahognykungen riktigt glad för nån dryg vecka sen! Det var inte något stycke ädalträ som faschinerade självaste bloggredaktörn,utan ett stycke hopfogad aluminiumplåt! Det stora leende som båten bar in till bryggan gav utrycket"skräckblandad förtjusning" ett ansikte som jag sist minns på mina små töser.
När dom i 4års åldern för första gången fick provrida ett Gotlandsruss.Efter den gången tjatades det flitigt om att besöka olika ställen där hästar gick att låna.Måhända blir det samma effekt på redaktörn,han ska veta att han alltid är välkommen att få känna de där kittlet i magen,när han ledsnat på att ligga still eller i bästa fall snigla sig fram över vattnet!! MVH nöjd burkslav:-)